10.05.2012 г., 1:54 ч.

Кáлен имунитет 

  Поезия » За деца
1100 0 20

Тази мама как не знае,

че в калта ми се играе!

Все ми казва: "Гледай, Боби,

тук е пълно със микроби!"

 

Аз обичам в кал и локви

с моите крачета мокри

да пошляпам - раз и два -

ех, че весела игра!

 

И бацили, и микроби

от калта се плашат много!

Всеки ден от два до пет

аз градя имунитет!

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??