5 jul 2007, 21:28

КАЛПАЗАНКА 

  Poesía
870 0 6

КАЛПАЗАНКА

Обичам дънки, не одеждите шифонени.

Обичам маратонки, не сандали с ток.

Обичам си косата, рееща се с вятъра.

Не ми и пука, че не съм човек висок.

Обичам да се ровя и в колата си.

Омазана в маслата до уши.

А не да седя в капанчетата бляскави

и да се движа като кукла на конци.

Обичам да играя със играчките,

използвани от всичките мъже.

Не ми и пука, че диетите са клисави,

защото хапвам си каквото сметна за добре.

Не ходя много при фризьорите.

За маникюра си се сещам някой път.

Не вися в солариума като модерните.

Обичам фитнеса да знам, че влагам труд.

Е да, и фигурата ми не е перфектна.

Изобщо не се замислям за това.

Но знам, че просто съм ефектна

дори и със слънчевите очила. :)

05.07.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??