КАЛПАЗАНКА
Обичам дънки, не одеждите шифонени.
Обичам маратонки, не сандали с ток.
Обичам си косата, рееща се с вятъра.
Не ми и пука, че не съм човек висок.
Обичам да се ровя и в колата си.
Омазана в маслата до уши.
А не да седя в капанчетата бляскави
и да се движа като кукла на конци.
Обичам да играя със играчките,
използвани от всичките мъже.
Не ми и пука, че диетите са клисави,
защото хапвам си каквото сметна за добре.
Не ходя много при фризьорите.
За маникюра си се сещам някой път.
Не вися в солариума като модерните.
Обичам фитнеса да знам, че влагам труд.
Е да, и фигурата ми не е перфектна.
Изобщо не се замислям за това.
Но знам, че просто съм ефектна
дори и със слънчевите очила. :)
05.07.2007
© Мириам All rights reserved.