28 ene 2012, 21:51

Камбанен звън 

  Poesía » De amor
529 0 1

                        Камбанен звън.

 

Пореден Зов на уморен Камбанен звън...

Отчаян Зов,

               изпратен във пространството навън.

Отправен с фанатичната надежда да спаси

това, което зная, безвъзвратно съм загубил...

Звън, чут от всички хора,

                     но отправен само към едно лице.

С една отчаяна молба

                      отново пак Сърцето си да вкара

                                    във ритъма

                                                  на моето Сърце...

Стоя унил и мрачен в есенния здрач.

Напрягам слух, напразно чакам

                                     да чуя Ехо

                                             от Камбанен звън.

Но само Ехото на Спомените отговаря.

С неутешим

                               и безнадежден

                                                                   плач... 

 

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??