15 sept 2011, 20:18

Камбаните 

  Poesía
476 0 0

Камбаните

Камбаните за тебе бият, мила.
Отиваш си, покрита с бял покров,
към дъното на тъмния и мрачен ров,
където Смъртта те е родила.

И виждаш Светлината
в началото на всеки нов живот.
И радост изпълва ти душата,
летяща в безкрайния син небосвод.

Животът вечен пред тебе стои
и смъртта навеки ти победи.
Ангели святи край тебе летят,
а камбаните светли за тебе звънтят.


© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??