Sep 15, 2011, 8:18 PM

Камбаните 

  Poetry
496 0 0

Камбаните

Камбаните за тебе бият, мила.
Отиваш си, покрита с бял покров,
към дъното на тъмния и мрачен ров,
където Смъртта те е родила.

И виждаш Светлината
в началото на всеки нов живот.
И радост изпълва ти душата,
летяща в безкрайния син небосвод.

Животът вечен пред тебе стои
и смъртта навеки ти победи.
Ангели святи край тебе летят,
а камбаните светли за тебе звънтят.


© Кристиан Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??