12 ene 2010, 11:56

Капчукът ми шепти 

  Poesía
591 0 5

Замислено слушам капчука

Часовника чука ли чука

Или пък сърцето ми пука

Капки дъжд или кръв

Унася ме капчука

Чувам...

В ритъм как сърцето чука

Унес - сън дълбок

Бягство мъничко

От този свят жесток

Малка смърт 

После възроден

За нови грижи си роден

Пренася ме капчукът в песен 

С автор неизвестен

Заслушай се и ти

Чуй капчука как шепти

Послушай и се отпусни

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??