8 ago 2010, 8:56

Капка 

  Poesía
416 0 1

Аз мислех си, че съществувам,

че наистина съм тук сред вас.

Но разбрах, че всъщност се преструвам,

всичко друго бил съм – не и Аз.

 

Така и не усетих маската на моето лице,

носил съм я явно дълго време,

щом в нея се познавах – а и всички те.

Свалих я и изчезнах като капка във море.

 

 

© Марин Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??