8.08.2010 г., 8:56 ч.

Капка 

  Поезия
418 0 1

Аз мислех си, че съществувам,

че наистина съм тук сред вас.

Но разбрах, че всъщност се преструвам,

всичко друго бил съм – не и Аз.

 

Така и не усетих маската на моето лице,

носил съм я явно дълго време,

щом в нея се познавах – а и всички те.

Свалих я и изчезнах като капка във море.

 

 

© Марин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??