5 nov 2006, 1:10

Капка в теб 

  Poesía
909 0 4
Капка на овяхнало листо,
паднала на земята -
това съм аз сега.
Стоя и чакам
да дойде росата,
стоя сама ,
мисля за теб.
Ти беше огънят,
аз съм водата,
слънце и дъжд
свързани в едно.

Това бе фантазия,
трябваше да свърши игрта,
нямаше как,
ни раздели ни съдбата.
И сега стоя сама
в тоз слънчево-дъждовен ден
и проклинам тоз момент ,
когато видях в очите ти
капката, която олицетворяваше мен.

© Миглена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??