5 abr 2011, 22:32

Капки акварел - 19. Писма 

  Poesía » De amor
685 0 8

Реших да посветя поредните "Капки акварел" на нещо, което все по-рядко се случва в наше време - романтиката, скрита в едни обикновени листове хартия... Обикновено са скрити в пликове с най-различни красиви цветове, но истинската, голямата красота е там - в изписаните редове...
Акварелът е отново на Андре Коон.
Б.

 

 

 

Не късай…

Не късай

моите писма!

Те следи са

от пътеките

изминати

и все пак

непознати!

Чак до края...

Да!

И не съдържат

само дати,

а вълнения

и чувства.

Нашите съдби…

А какви са те?

Не зная!

 

***

 

Не само

лист хартия…

Не само

стари листи са

писмата.

Те носят

в себе си

очарования…

Понякога

следи си имат

от сълзи,

но повече…

Но много

повече,

изпълнени са

с прелестни

мечти…

С горестни

желания!

 

Б. Калинов

02.04.2011г.

Пловдив

 

 

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??