3 dic 2010, 22:01

Капки акварел - 9 

  Poesía
1164 0 12

Предлагам на вниманието Ви две
капчици акварел... Най-вече заради прекрасните рисунки на майстора Лиу Маочан (ако правилно съм си превел името). Ех! Тия китайци...
Б.




Изгрев

 

Изгревът ме чака

на балкона,

за да си пием заедно

кафето.

Попаднал съм

на хубавите изгреви

в сезона… И просто

радват ми

сърцето!


 

***

Обръща чашата

кафе

Изгревът,

по източно

мистичен.

Без думи

казва нещо

за душа, сърце…

Но, този

разговор е

твърде личен!

 

Б. Калинов

28.11.2010г.

Пловдив

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??