2 nov 2011, 19:39

Капки от една река 

  Poesía » Otra
394 0 2

*    *    *

 

Рози от бунището събирах,

рози с кървави бодли...

"Що ли ми са?" - не разбирах,

докато ме заболи!...

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??