2 нояб. 2011 г., 19:39

Капки от една река 

  Поэзия » Другая
396 0 2

*    *    *

 

Рози от бунището събирах,

рози с кървави бодли...

"Що ли ми са?" - не разбирах,

докато ме заболи!...

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??