Nov 2, 2011, 7:39 PM

Капки от една река 

  Poetry » Other
392 0 2

*    *    *

 

Рози от бунището събирах,

рози с кървави бодли...

"Що ли ми са?" - не разбирах,

докато ме заболи!...

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??