11 jul 2008, 12:01

Карай! 

  Poesía » Otra
659 0 8
И без мене ще съмне,
подпрял се на изгрева,
ще събираш от капките жадна роса,
и смачканият фас в тревата
ще бъде моето "сбогом"
през устните,
не ми звъни,
ще съм другаде...

И без тебе ще падне нощта,
ще ме свари по мокрите улици,
с крак на газта,
черни капки масло по асфалта
ще крещят,
че за малко съм спряла,
а вратата ти дълго ще помни
средния пръст...

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??