24 sept 2010, 23:44

Карат се сезоните 

  Poesía » Del paisaje
735 0 0

Дъжд вали, слънце грее,

карат се сезоните!

Ясна зора, топло време, студ

и сняг навън вали,

карат се сезоните!

Бистър поток, тече рекичка,

след миг замръзва тя.

Тих полъх птица прелита

и пак дъждът заваля!

© Нона Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??