Sep 24, 2010, 11:44 PM

Карат се сезоните 

  Poetry » Landscape
736 0 0

Дъжд вали, слънце грее,

карат се сезоните!

Ясна зора, топло време, студ

и сняг навън вали,

карат се сезоните!

Бистър поток, тече рекичка,

след миг замръзва тя.

Тих полъх птица прелита

и пак дъждът заваля!

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??