Карма...
на Теб!...
Като носталгия и стигма...
е силна Любовта ми, Скъпа...
И тя помага ми да стигна,
но тя и връща ме от пътя!...
О, тя е... дето ме задържа
и после кара ме да тръгвам...
Любима, вятъра ще вържа,
но все при тебе ще се връщам!...
А Любовта ми, Моя нежност,
в това завръщане безкрайно –
е тая чудна неизбежност
от Малката човешка тайна,
която носим, като дарба -
тревожно във душите, Мило...
– Обичам те!...Това е: Карма –
и от носталгия по-силно!...
18.05.2020.
© Коста Качев Todos los derechos reservados