18.05.2020 г., 11:38 ч.

Карма... 

  Поезия » Любовна
332 0 0

 

Карма...

                   

               на Теб!...

 

Като носталгия и стигма...

е силна Любовта ми, Скъпа...

И тя помага ми да стигна,

но тя и връща ме от пътя!...

 

О, тя е... дето ме задържа

и после кара ме да тръгвам...

Любима, вятъра ще вържа,

но все при тебе ще се връщам!...

 

А Любовта ми, Моя нежност,

в това завръщане безкрайно –

е тая чудна неизбежност

от Малката човешка тайна,

 

която носим, като дарба -

тревожно във душите, Мило...

 

– Обичам те!...Това е: Карма –

и от носталгия по-силно!...

 

18.05.2020.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??