17 sept 2007, 0:13

Кармично 2 

  Poesía
428 0 4
Кармично 2

Хартията е хлябът на поета
и мисълта му с любовта заета.
Мастилото и музата му най-напета
са виното – най–свята орисия,
о, оставете ме от него да отпия!

13-14.09.2007г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??