17.09.2007 г., 0:13 ч.

Кармично 2 

  Поезия
403 0 4
Кармично 2

Хартията е хлябът на поета
и мисълта му с любовта заета.
Мастилото и музата му най-напета
са виното – най–свята орисия,
о, оставете ме от него да отпия!

13-14.09.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??