1 abr 2008, 18:40

Картина 

  Poesía » De amor
910 0 4
 

 

Започнах да рисувам тъжно,

намокрях четката в сълзи.

След туй оставях върху листа,

това, което ме боли...

 

Получи се страхотна гледка...

Набръчкан, от мъка разкривен,

показваше бемълвно листът

пътя от сърцето ти до мен.

 

Накрая спрях,

защото свърши ми боята

образът остана тъй... висящ

и пътят сякаш секна посредата...

 

Но после нещо стана... изведнъж.

 

Ти дойде и ми донесе

от краските си,

опаковани в усмивки,

с цвят на радост, от обич натежали.

 

Така довърших странния пейзаж

в розово и сиво...

 

 

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??