5 oct 2008, 18:59

Картина 

  Poesía
718 0 6
Картина

Златната есен рони листата,
вятър рисува картини със тях.
Бялата зима забрули лицата,
косите ни как побеляха от сняг.

Есенни спомени в нея заспаха.
В мечтите ми музика нежна звучи.
Нежна искрица от обич проблясна -
Снежинка било, стопи се за миг.

Златна есен рони листата,
вятър рисува картини със тях.
Бялата зима приспа чудесата.
С новата пролет те връщат се пак.

© Емилия Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??