Oct 5, 2008, 6:59 PM

Картина 

  Poetry
717 0 6
Картина

Златната есен рони листата,
вятър рисува картини със тях.
Бялата зима забрули лицата,
косите ни как побеляха от сняг.

Есенни спомени в нея заспаха.
В мечтите ми музика нежна звучи.
Нежна искрица от обич проблясна -
Снежинка било, стопи се за миг.

Златна есен рони листата,
вятър рисува картини със тях.
Бялата зима приспа чудесата.
С новата пролет те връщат се пак.

© Емилия Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??