8 oct 2019, 14:52

Картина 

  Poesía » De amor
660 1 0

Посветих ти куплет
и стих ти посветих.
Оцветих те обстойно
от просто блед щрих!

 

Пропих се във теб
и всяка капка попих.
Веднъж те жадувах
и още цял живот бих!

 

Не понасям да липсваш
не се насищам, не писваш!
Непрестанно жадувам
по теб със пръсти рисувам!

 

Самота недостойна как нежелана си ти
върни ми сърцето и нека пак запламти.
Нека почне да бие както гръм да ехти
нека пак да я зърна за секунда дори!

© Иван Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??