14 oct 2021, 23:35

Картина 

  Poesía » De amor, Erótica
490 5 3

Парещи спомени докосват ме още.

Неотронени сълзи будят ме нощем.

 

В ума си рисувам една и съща картина,

онази от момента, в който замина.

 

А някога телата топяха се в страст.

Жадна за огън аз давах ти власт.

 

Но след момента, в който замина

с други рисувам нова картина.

© Ивет Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??