Парещи спомени докосват ме още.
Неотронени сълзи будят ме нощем.
В ума си рисувам една и съща картина,
онази от момента, в който замина.
А някога телата топяха се в страст.
Жадна за огън аз давах ти власт.
Но след момента, в който замина
с други рисувам нова картина.
© Ивет Боянова Все права защищены