14.10.2021 г., 23:35 ч.

Картина 

  Поезия » Любовна, Еротична
467 5 3

Парещи спомени докосват ме още.

Неотронени сълзи будят ме нощем.

 

В ума си рисувам една и съща картина,

онази от момента, в който замина.

 

А някога телата топяха се в страст.

Жадна за огън аз давах ти власт.

 

Но след момента, в който замина

с други рисувам нова картина.

© Ивет Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??