Помня още болката в коляното,
когато се качвах отзад
и това пърпорене невъобразяемо,
познато по целия свят.
И лостът крив на таблото,
същинска дръжка на чадър
и гледката прекрасна през стъклото,
и липсата на всякакъв кахър.
И ревът мощен
на всичките ти коне,
и мирисът страшен
на изгърмяло чифте.
Способен беше ти на всичко
по всеки крив, планински път.
Изяждаше ги ладите епично
и само казваше прът-прът.
А тези кръгли фарове чаровни
и тези линии неповторими,
и газовете ти отровни...
и чувствата незабравими.
© Хийл Todos los derechos reservados
Поздрав!