22 sept 2015, 6:09

Катарзис 

  Poesía
359 0 5


Катарзис


Неволни, мислите

препречват пътя на съня.

Разсъмва се, а те са още будни.

Мечтали цяла нощ за чудеса,

които да са и полезни, и разумни,

приготвят се да извървят

труда на пред-сценичната изява.

Преди да им се поклонят

в поредната концертна зала

ще сричат и броят съзвучия, и фрази.

Умората ще сдържат. Ще творят.

И нека Бог от всяко зло ги пази.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??