Sep 22, 2015, 6:09 AM

Катарзис 

  Poetry
361 0 5


Катарзис


Неволни, мислите

препречват пътя на съня.

Разсъмва се, а те са още будни.

Мечтали цяла нощ за чудеса,

които да са и полезни, и разумни,

приготвят се да извървят

труда на пред-сценичната изява.

Преди да им се поклонят

в поредната концертна зала

ще сричат и броят съзвучия, и фрази.

Умората ще сдържат. Ще творят.

И нека Бог от всяко зло ги пази.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??