1 nov 2006, 12:37

Като две птици 

  Poesía
656 0 9
“Очите ти минават покрай мен като
две птици, които се гонят”
К. Делов

Целуни ме
по очите затворени
после
по челото
по бузата – лявата
по устните
немите птици преди бурята
ухание на сено преди бурята
с цялата нежност на пътища

целуни ме
под дървото на Коледа

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??