Като Господ
Те хубаво умеят да ласкаят.
С радост лошото у вас отричат,
но спънеш ли се на ръба, на края,
същите при друг набързо тичат.
Един, тогава, откъм думи беден,
плахо се усмихва и тихичко изрича:
- С теб оставам аз - последен.
... Той никога не ти се е обричал...
© Виолета Томова Todos los derechos reservados