28 сент. 2012 г., 20:39

Като Господ 

  Поэзия » Другая
469 0 3

 

 

 

                                   Като Господ

 

                 Те хубаво умеят да ласкаят.

                  С радост лошото у вас отричат,

                  но спънеш ли се на ръба, на края,

                  същите при друг набързо тичат.

 

                  Един, тогава,  откъм думи беден,

                  плахо се усмихва и тихичко изрича:

                  - С теб оставам аз - последен.

                  ... Той никога не ти се е обричал...

         

                 

               

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??