26 jul 2012, 23:12

Като кафето 

  Poesía » De amor
775 0 2

Аз съм трънчето в окото,

бръчката ти на челото,

камъчето във сърцето,

алкохолът в питието...

 

Аз съм лошото пиянство,

дяволът на твойто рамо,

на греха съм синонима,

не на думата - любима...

 

Аз съм твоят недостатък,

вечно твоя... до припадък!

И горча като кафето,

но за днес ще пиеш пето...

 

© Ивайла Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??