Аз съм трънчето в окото,
бръчката ти на челото,
камъчето във сърцето,
алкохолът в питието...
Аз съм лошото пиянство,
дяволът на твойто рамо,
на греха съм синонима,
не на думата - любима...
Аз съм твоят недостатък,
вечно твоя... до припадък!
И горча като кафето,
но за днес ще пиеш пето...
© Ивайла Тодорова Всички права запазени