15 dic 2005, 19:36

Като Лебедите 

  Poesía
707 0 2

...Виж Лебедите - разбери
Така ще бъдем аз и ти...
Сред океан от Любов
През реки от съзли

Нека Любовта е Света
Без мрак, мъгла, суета.
Вътре във нас е всяка мечта
Две Съдби, две Сърца и една Душа

Разпери Криле... и Ела...



© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??