Dec 15, 2005, 7:36 PM

Като Лебедите 

  Poetry
699 0 2

...Виж Лебедите - разбери
Така ще бъдем аз и ти...
Сред океан от Любов
През реки от съзли

Нека Любовта е Света
Без мрак, мъгла, суета.
Вътре във нас е всяка мечта
Две Съдби, две Сърца и една Душа

Разпери Криле... и Ела...



© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??