5 abr 2018, 0:59

Като писано яйце 

  Poesía » Otra
990 4 10

Вие се и се превива

плетеницата човешка.

Пред икона – свещ –

моли се за здраве и за прошка.

 

Пламъкът трепти

в множеството длани.

За ръце държим се аз и ти,

а хорото – за небето ще се хване.

 

Като писано яйце

пазим истината за живота.

Дадено ни е сърце –

ближни с всички да сме на земята.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Великден »

11 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??