5 апр. 2018 г., 00:59

Като писано яйце 

  Поэзия » Другая
991 4 10

Вие се и се превива

плетеницата човешка.

Пред икона – свещ –

моли се за здраве и за прошка.

 

Пламъкът трепти

в множеството длани.

За ръце държим се аз и ти,

а хорото – за небето ще се хване.

 

Като писано яйце

пазим истината за живота.

Дадено ни е сърце –

ближни с всички да сме на земята.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Великден »

11 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??