5 nov 2014, 7:53  

Като по детски 

  Poesía
555 0 1

Като по детски се чудя.

Като по детски се губя.

Като по детски се питам.

Като по детски разбирам.

 

Като по детски искам.

Като по детски намирам.

Като по детски се радвам.

Като по детски разказвам.

 

Като по детски дивея.

Като по детски се смея.

Като по детски живея.

Като по детски копнея.

© Петя Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??