5 нояб. 2014 г., 07:53  

Като по детски 

  Поэзия
556 0 1

Като по детски се чудя.

Като по детски се губя.

Като по детски се питам.

Като по детски разбирам.

 

Като по детски искам.

Като по детски намирам.

Като по детски се радвам.

Като по детски разказвам.

 

Като по детски дивея.

Като по детски се смея.

Като по детски живея.

Като по детски копнея.

© Петя Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??