Nov 5, 2014, 7:53 AM  

Като по детски 

  Poetry
557 0 1

Като по детски се чудя.

Като по детски се губя.

Като по детски се питам.

Като по детски разбирам.

 

Като по детски искам.

Като по детски намирам.

Като по детски се радвам.

Като по детски разказвам.

 

Като по детски дивея.

Като по детски се смея.

Като по детски живея.

Като по детски копнея.

© Петя Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??