5.11.2014 г., 7:53 ч.  

Като по детски 

  Поезия
558 0 1

Като по детски се чудя.

Като по детски се губя.

Като по детски се питам.

Като по детски разбирам.

 

Като по детски искам.

Като по детски намирам.

Като по детски се радвам.

Като по детски разказвам.

 

Като по детски дивея.

Като по детски се смея.

Като по детски живея.

Като по детски копнея.

© Петя Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??