14 jun 2008, 16:46

Като сезоните... 

  Poesía
516 0 4

Като сезони съм пъстра,

всички багри събрани са в мен...

Ти откри само зимата и отсече-

"Сърцето ти е камък студен"!

 

 

 

Като дъжд в късна есен

валяха горещи сълзи...

Ти в търсене на лятото беше,

не можа да ги видиш - Уви!

 

 

 

Дъждът напои карамфилите.

С тях дойде пролетта...

Ароматът понесе се празнично

и припомни как ухае любовта!

 

 

 

Сега отново съм лято,

такава каквато бях и преди...

Нека срещнем се с теб отначало,

а ти погледни ме с други очи!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??