14 jul 2011, 16:23

Като в сън 

  Poesía
866 0 1

Страст, нощ, власт.

Мълчание, докосване.

Стон, глас, забрава,

неповторимо.

 

Път, Друг, сън.

И пак ти там вън,

и страст, власт,

твоя съм...

© Десислава Балакчийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много страстно, много властно, въобще чудно!!!!
Propuestas
: ??:??