14.07.2011 г., 16:23 ч.

Като в сън 

  Поезия
889 0 1

Страст, нощ, власт.

Мълчание, докосване.

Стон, глас, забрава,

неповторимо.

 

Път, Друг, сън.

И пак ти там вън,

и страст, власт,

твоя съм...

© Десислава Балакчийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много страстно, много властно, въобще чудно!!!!
Предложения
: ??:??