Jul 14, 2011, 4:23 PM

Като в сън 

  Poetry
864 0 1

Страст, нощ, власт.

Мълчание, докосване.

Стон, глас, забрава,

неповторимо.

 

Път, Друг, сън.

И пак ти там вън,

и страст, власт,

твоя съм...

© Десислава Балакчийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много страстно, много властно, въобще чудно!!!!
Random works
: ??:??