6 sept 2012, 22:38

Като всички... изоставена 

  Poesía » Para niños
442 0 0

Неуки Младежи 

флиртували в нощта,

без да се замислят 

за своята вина.

Заченали след месеци

своя невинна Рожбица,

но щом се родила Тя,

изоставили я на мига.

Расла Александра плаха

сред други Сирачета

и след време осъзнала,

че и Тя е Самотница!

"Като всички... изоставена"

© Александра Велева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??